om jysk[-]

rejsebureau

Siden 1984 har vi sprunget over charterferien og i stedet jagtet eventyret ad ukendte stier, ude hos de lokale og i den storslåede natur. Og hjemme igen har vi opfordret vores kunder til at gøre det samme under vores motto Mærk Verden.

Vietnam1 MAMO
Forside Oplev
Jysk Rejsebureau (71 Of 71)
Jysk Rejsebureau (12 Of 71)

eventyrlystne siden 1984

Jysk Rejsebureau åbnede dørene for første gang i 1984 i Aarhus og har i dag ca. 120 ansatte. Vi skræddersyer årligt 20.000 eventyrlige rejser til hele verden. Vores dygtige rejsekonsulenter, der har rejst i mere end 140 lande tilsammen, sidder klar på vores kontorer i Aarhus, Aalborg, Herning, Kolding og København for at sikre vores kunder rejser ud over det sædvanlige.

Man skal kunne mærke verden

Der findes næsten lige så mange måder at rejser på, som der er mennesker. Hos Jysk Rejsebureau udbyder vi et bredt udvalg af rejser til en stor del af verdens lande. Fælles for alle vores rejseprodukter er, at Mærk Verden er i centrum. Der skal være frihed til at udforske på egen hånd, og man skal møde det ægte, det lokale – ikke blot se en destination fra hotellets balkon eller fra bag turistbussens fedtede vinduer.

Under Mærk Verden-paraplyen laver vi bl.a. følgende rejsetyper:

- Skræddersyede rejser
- Grupperejser for unge
- Aktive rejser med dansk rejseleder 
- Højskoleophold
- Working holiday
- Frivilligt arbejde i udlandet
- Oplevelsesrejser med fast afrejsedato

Jysk Rejsebureau (38 Of 71)

Vi har eventyrlysten til fælles

Du har sikkert prøvet det. Fortalt kollegaer, studiekammerater eller familie om dine rejsedrømme, mens de har kigget uforstående på dig, for hvorfor synes du ikke også, at en solseng i Sydfrankrig er den optimale ferie? Sådan er det ikke her hos os. Vi har en enorm og bred eventyrlyst til fælles. Frokostpausen er fyldt med rejsesnak; nogen er lige vendt hjem fra vulkantrek i Guatemala, andre planlægger dykkereventyr med hammerhajer i Stillehavet, mens andre igen drømmer om vandring gennem Sydgrønland. 

Vi elsker at mærke verden, jage eventyret og komme helt tæt på det ægte og lokale. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at vi ofte rejser sammen med vores kollegaer, for vi finder hurtigt fælles drømmerejsemål. 

 

Læs mere

Niels Amstrup

”For den nysgerrige og udviklingsorienterede eventyrer er Jysk Rejsebureau det perfekte sted at være. Vi tilskynder, at du oplever hele verden, samtidig med at du udvikler dine faglige kompetencer år efter år her hos os – vi er professionelle vagabonder."

Niels Amstrup, 50 år
Direktør
Aarhus
Ansat siden
1993
60
besøgte lande
Jysk Rejsebureau (67 Of 71)

følg med i vores oplevelser

Vi rejser, fordi vi elsker det. Vi rejser for at blive klogere på verden og vores arbejde. Og når vi ikke rejser – hvilket trods alt er størstedelen af tiden – så hjælper vi på hver vores måde andre med at komme ud på den ultimative drømmerejse. Og vi deler gavmildt ud af begge dele i vores nyhedsbrev og på vores sociale medier.

Tilmeld nyhedsbrev

Jysk Rejsebureau (65 Of 71)

Vil du lære os bedre at kende?

Gå til jysk-rejsebureau.dk