Rejsekonsulent Bag Ditte
Jysk Rejsebureau (14 Of 71)

rejse[-]konsulent

Hos Jysk Rejsebureau bygger vi hver enkelt rejse fra bunden, og det er vores speciale at hjælpe vores kunder med at finde de eksotiske, spændende, skæve og frem for alt ægte oplevelser, der gør rejsen helt unik.

Derfor har vi brug for dig, der har passionen for at rejse, og som ønsker at dele ud af din viden og opfylde drømme – store som små.

Om stillingen: 

Fælles for vores rejsekonsulenter er:
 - Et imponerende rejse-CV
 - En passion for at fortælle om sine rejser
 - Lyst til at planlægge drømmerejser
 - Servicegen, empati og menneskekundskab

Som rejsekonsulent beskæftiger du dig med hele verden, når forventningsfulde kunder skal have skræddersyet deres drømmerejse.

Du skal være god til at lytte og afdække, hvad det er, kunderne ønsker. Derfor et det vigtigt at være i besiddelse af empati og menneskekundskab, så du kan forstå og designe rejser til alle typer af rejsebehov. Rejsekonsulentens job består dermed i at vejlede kunderne med baggrund i egne rejseerfaringer - og netop derfor er egne rejser og viden om verden en vigtig brik i det daglige arbejde.

Arbejdet som rejsekonsulent består desuden i at administrere forskellige computersystemer, når reservation og booking af rejser og aktiviteter skal laves. Jobbet kræver dermed en god struktur, hvor du både kan administrere komplicerede sager og samtidig har sans for detaljen.

Som rejsekonsulent skal du have en solid rejseerfaring fra den store verden, være serviceminded, have evne for købmandsskab/salg, besidde en god portion ordenssans og være passioneret for andres rejsedrømme.

Anders Uglebjerg Grud Billede

”Jeg elsker at få vores kunders drømme og mine egne kreative evner til at gå op i en højere enhed. Derfor er der sjældent to rejser, der er ens, og jeg ved aldrig, om arbejdsdagen bringer mig til f.eks. Peru, Kenya eller Indonesien. Jeg trives i Jysk Rejsebureaus uformelle miljø, hvor sparring blandt kollegaer betyder, at evnen til at inspirere kunder og lysten til at udforske verden bare fortsætter.”

Anders Uglebjerg Grud, 37 år
Rejsekonsulent
Aalborg
Ansat siden
2013
50
besøgte lande
1300
skræddersyede rejser
Rejsekonsulent Små Detaljer

Det er de små detaljer, der gør rejsen til noget stort

Vi rejser derud, hvor bølgerne bruser, bjergene stejler, og vejene ender. Vi har set flere hotelværelser end de fleste og har tilsammen rejst i mere end 140 lande. Vi rejser, fordi vi ikke kan lade være, men vi rejser også, så vi kan håndplukke oplevelserne og sikre vores kunder den allerbedste service – fra rådgivning og planlægning til booking og ændring af flybilletter.

Jysk Rejsebureau (8 Of 71)

Om Jysk Rejsebureau

Vores motto er Mærk Verden - og med det mener vi; smag, duft, hør, se og mærk landenes særpræg og kom helt tæt på kulturen og de lokale. Vi stræber efter at sende vores kunder ud på egen hånd. Sådan rejser vi også selv, da det bringer os ud, hvor asfalten ender, og vejene bliver til stier. Det er der, de største oplevelser ligger gemt. Vores speciale er at hjælpe vores kunder med at skræddersy deres drømmerejser - og vise dem vejen til de enorme eventyr, der gemmer sig i de små detaljer undervejs.

Læs mere

Rejsekonsulent-trainee

Hvis du har et ønske om at blive rejsekonsulent, men du mangler erfaring fra rejsebranchen, så tilbyder vi hos Jysk Rejsebureau løbende trainee-stillinger som rejsekonsulent både til vores individuelle afdelinger i Aarhus, København, Odense, Herning, Aalborg og Kolding samt vores gruppeafdeling i Aarhus. 

Du skal være god til at kommunikere i både skrift og tale, ligesom jobbet kræver, at du er grundig og struktureret samt kan arbejde fokuseret i en travl hverdag med mange bolde i luften. Allervigtigst er dog, at du kan inspirere andre, er energisk og kan bruge din fantastiske fortælleevne i en salgsmæssig sammenhæng samt at du forstår dig på godt købmandskab.

Traineeforløb
Når du starter som trainee, følger du et fastlagt forløb, hvor du vil komme omkring alle elementer af at være rejsekonsulent i enten en af vores individuelle afdelinger eller i vores gruppeafdeling, og du skal regne med et par måneders oplæring i vores flybooking- og leverandørsystemer. Forløbet er sammensat som en blanding af enkelte undervisningsdage og hands on-arbejde, og det tager i alt ca. 1 ½ år.

Rejsekonsulent-trainee i gruppeafdelingen
Vores gruppeafdeling i Aarhus skræddersyer studieture og firmarejser efter vores kunders ønsker og behov. Som trainee i gruppeafdelingen kommer du til at være med i hele processen omkring planlægningen af grupperejser til vores B2B-kunder med alt, hvad det indebærer - lige fra rådgivning om destinationen til booking af transport, overnatninger og forsikringer samt gruppens program med oplevelser, ture og besøg.

Rejsekonsulent-trainee til individuelle rejser
I Jysk Rejsebureaus afdelinger for individuelle rejser skræddersyer vi eventyrrejser til familier, venner, solorejsende og par. Som trainee i vores individuelle afdelinger kommer du til at være med i hele processen omkring planlægningen af individuelle rejser til vores eventyrlystne kunder. Du kommer bl.a. til at rådgive kunderne om destinationen og håndtere flybookinger, hotelreservationer, billeje, forsikringer, samt booing af ture og oplevelser. Du kan arbejde fra alle vores individuelle afdelinger i Aarhus, København, Odense, Herning, Aalborg og Kolding.

Jysk Rejsebureau (71 Of 71)

Ledige stillinger

Er du ægte eventyrlysten med passion for at dele ud af dine rejseerfaringer og smitte alle omkring dig med rejsefeber, så hører vi gerne fra dig.

Ledige stillinger