Fællesskab Bag Steffi Og Jan
Jysk Rejsebureau (37 Of 71)

fællesskab

Uanset om man finder sit eventyr i Stillehavets bølger, i Papuas jungle, på trek i Island eller på de turkmenske sletter, så har vi hos Jysk Rejsebureau én ting til fælles: Vi jagter vores eventyr ude i verden, og vi elsker at drømme, fortælle og dele ud af vores oplevelser – ude såvel som hjemme på kontoret.

Jysk Rejsebureau (45 Of 71)

Hele verden på skrivebordet

Arbejdet foregår langt størstedelen af tiden på kontoret og altså ikke på eventyr ude i verden. Alligevel har du hele verden som arbejdsplads, når du planlægger rejser, hjælper rejsende, kommunikerer med samarbejdspartnere på den anden side af jorden eller lige skal have fremskaffet et billede af en stamme i Mellemamerika. 

Samtidig omgiver du dig hver dag med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere, der også brænder for rejseeventyret og har verden som arbejdsplads.

Fra kollegaer til rejsefæller

Kigger du gennem Jysk Rejsebureaus billedarkiver, så finder du masser af billeder, hvor kollegaer er på tur rundt i verden sammen. Det forekommer helt naturligt, at du finder din næste rejsemakker på kontoret, når dine kollegaer ofte har samme rejsedrømme som dig selv.

Derfor dannes der også ofte gode og lange venskaber kollegaer imellem, som både bygger på en inspirerende hverdag sammen på kontoret og nogle helt fantastiske og unikke fælles rejseminder.

Jysk Rejsebureau (43 Of 71)

Professionelt, empatisk og virkelig hyggeligt

Vi tager rejser seriøst og er dybt professionelle i vores arbejde, men vi formår alligevel at have det sjovt sammen uanset alder, køn, etnicitet og baggrund. Chefen er i jeans og t-shirt, og stemningen på kontoret er uformel og hyggelig. Vi er stolte af vores alt for seje kollegaer og er ikke blege for at rose hinanden til skyerne. Vores HR-chef siger, at vi spiller hinanden gode, og det har han ret i.

Vi har det godt i hinandens selskab - både på kontoret, til sommerfesten, julefrokosten og i frokostpausen.

Jysk Rejsebureau er en arbejdsplads, som vi synes, det er fedt at være en del af. Både fordi vi selv synes, vi er verdens bedste rejsebureau, men også fordi vi hver dag får lov til at være sammen med de rareste og bedste kollegaer. Vil du med på holdet?

Læs mere

 

Line Profil Billede (002) Web

”Hvis du ønsker at bruge din dagligdag på at snakke om din hobby, og hvis du vil have kollegaer, som brænder for samme passion som dig, så skal du vælge at arbejde hos Jysk Rejsebureau.”

Line Thejll, 36 år
Supervisor
København
Ansat siden
2018
45
besøgte lande
Jysk Rejsebureau (67 Of 71)

følg med os ude i verden og hjemme på kontoret

Vi deler altid gavmildt ud af vores hverdag på kontoret såvel som vores rejser rundt i hele verden. Er du nysgerrig på vores hverdag og rejser, så følg med på vores sociale medier og i vores nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

Jysk Rejsebureau (71 Of 71)

meget mere jysk rejsebureau?

Gå til jysk-rejsebureau.dk